Over Ons

Lunastrum is dé studentenvereniging voor studenten die aandacht hebben voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken en een actieve bijdrage willen leveren in de totstandkoming van oplossingen voor deze kwesties. Ook heeft Lunastrum als doel om activiteiten over Internationale Vrede, Recht en Veiligheid te organiseren.

Lunastrum is in 2011 opgericht en bestaat uit leden afkomstig uit uiteenlopende studierichtingen van de verschillende universiteitssteden. Onze activiteiten lopen uiteen van het bezoeken van internationale organisaties en bedrijven, tot het organiseren van lezingen en fora en het verzorgen van buitenlandse reizen en een goed netwerk van mensen voor de studenten.

Lunastrum heeft een druk programma ook voor jou! Zo kun je tegen een aantrekkelijke prijs mee op allerlei verschillende leuke en leerzame groepsreizen. Wij zullen verschillende reizen organiseren, met lezingen van deskundigen, studieondersteuning en natuurlijk heel veel lol. Past de combinatie van leren en plezier maken bij jou?

Geïnteresseerd? Meld je nu aan!